ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

وزیر دفاع انگلیس: نیروهای مسلح با مشکلات جدی روبرو هستند

وزیر دفاع انگلیس: نیروهای مسلح با مشکلات جدی روبرو هستند وزیر دفاع انگلیس هشدار داد که نیروهای مسلح این کشور با مشکلات و چالش‌های جدی از جمله کمبود نیروی انسانی روبرو هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، «جان هیلی» وزیر دفاع انگلیس می‌گوید نیروهای مسلح این کشور با «چالش‌ها و مشکلات جدی» از جمله کمبود نیروی انسانی، ناکارآمدی در فرآیند تدارکات روبرو هستند.

 

وی دراین‌باره گفت: ما می‌دانیم که هر سه نیروی ارتش، نیروی هوایی و نیروی دریایی با مشکلات جدی روبرو هستند؛ نیروهای بی‌انگیزه، ضایعات تداراک، روحیه پایین، بحران استخدام و حفظ نیروهای جدید و کهنه‌سربازانی که به خدمات شایسته دسترسی ندارند.

 

هیلی همچنین گفت که طی دو هفته پس از به قدرت رسیدن حزب کارگر، آشکار شده است که «این مشکلات بسیار بدتر از آن چیزی است که ما فکر می کردیم.»

 

وزیر دفاع انگلیس همچنین گفت: «ما باید برای نبرد آماده باشیم نه اینکه بین خودمان بجنگیم. واقعاً می‌خواهم شاهد کنار گذاشته شدن اختلافات قدیمی باشم. ما می‌دانیم که مشکلات جدی در نیروهای ما وجود دارد. فقدان نیرو، ضایعات تدارکاتی، روحیه پایین، بحران استخدام و نگهداری و نیروهای معلولی که نمی‌توانند به خدماتی که شایسته آن هستند، دسترسی پیدا کنند.»

 

پس از انتخابات ۴ ژوئیه، حزب کارگر اکثریت کلی مجلس عوام انگلیس را به دست آورد و به سیطره ۱۴ ساله حزب محافظه کار بر قدرت پایان داد. /مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار